Najlepsza karcianka to gra w (cytuję) CHiński Upadek Japoni (czytaj pierwsze litery). Oczywiście na piki cofane, grana na parapecie w 10 osób!! To jest najlepszejsza karcianka na świecie!!
_________________ "Wszyscy wiedz?, że czego? nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on wła?nie to co? robi" (A. Einstein)
Oczywiście, ze niemozna!! Chyba ze nikt nie zauwazy
_________________ "Wszyscy wiedz?, że czego? nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on wła?nie to co? robi" (A. Einstein)
Hisorycznym Upadkiem Japonii mianowicie. A był to czas, kiedy lud nie był świadom poprawnej pisowni figlarnego akrostychu...
To może tradycyjne głosowanko. Popieram w całej rozciągłości mych szerokich ramion Natana, że
nr 1 to jest, był i będzie BRYDŻ,
nr 2 to już bardziej tradycyjnie: "Star Wars" CCG, oczywiście z zaznaczeniem, że mówimy tu o grze opartej o Trylogię "Gwiezdne Wojny", a nie wynalazki typu "Przygody w Klonowym Lesie".
nr 3 Cholera chyba dam plamę, nie jestem pewien nazwy. Grałem w to namiętnie na wspomnianym już kiedyś Polconie w 1997 "The Cult" takie mroczne, ale z genialnym klimacikiem, dużo krwi na obrazkach, takie z kategoriom R.
_________________ Pij?c piwo, jedz?c ?ledzie bedziem krzepcy jak niedĽwiedzie.
Ostatnio zmieniony przez uncle_Andzelm 15-09-2004, 20:32, w całości zmieniany 2 razy
tak:) ta parapetowka to bylo cos:)))) ile to czasu sie przesiedzialo na tych schodach... a tyle osob czasami gralo ze kazdy dostal po 2 karty hehehehe ech master to byly czasy co? ale
tak na marginesie , to nie jest zbytnio wymagajaca gra, ale przyjemna. Ja brydza nie umiem , za to kierki, 1000. TO lubie:)
_________________ Hoooola!!! braciszkowie moi, ja sie dopiero rozkręcam...
MTG Gralem kilka latek:) mam decka zlozonego na czarno czerwone talii, oraz na bialo niebieskiej:)
Popieram Majara co do karcianki MTG takze ja polecam:) karcainka daje wiele mozliwosci jezeli chozi o walsne zaplanowanie decka:)dlatego karcianka jest ciekawa zadko zdazaja sie kolesie grajacytymi samymi deckami:) jest niesamowita roznorodnosc kart co daje naprawde dobra zabawe i kombinowanie:) .
Jedynym mankamentem tej karcianki jestto ze to jest pozeracz kasy... jezeli jest kasa sa dobre karty...
Chociaz szczescie w rozdaniu tez trzeba miec;p
Teraz podobno wychodzi karcianka oparta na opowiadaniach Levercrafta 'zew cthulhu"
nie wiem ile jest w tym prawdy ale kiedys w rece mialem juz testowe karty...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum